Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. Torres

    Joined:
    Jul 10, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Hi,

    I update TH to Standart version fron Eu.
    App cgo3 work correctly with bersio Eu but now my tablet, telephone...not recognise wifi from TH.

    This is normal? Happen you the same with st or eu version

    Thanks
     
  2. oliver

    Joined:
    Jun 11, 2016
    Messages:
    58
    Likes Received:
    6
    Location:
    France
    many topics on this forum
     
    Torres likes this.
  3. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    You have to bind the H and then the camera. If the H doesn't show up in the bind menu create a new model and give it a name, then try to bind. Always bind the H before the camera.
     
  4. Torres

    Joined:
    Jul 10, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Hi,

    I look for it but not see nothing ask my question.

    Continue looking for then
     
  5. Torres

    Joined:
    Jul 10, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    Thanks steve,

    I try to doit

    Thanks
     
  6. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    Tip the H forward 2 or 3 times until you see the status light flashing orange. Then it will be in bind mode.
     
  7. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    Go to minute 3:30

     
  8. Dragonflyerthom

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    354
    Location:
    Guidon, Ar
    In order to bind you can also go to team mode then immediately to settings and bind it. Work's for me
     
  9. Torres

    Joined:
    Jul 10, 2016
    Messages:
    29
    Likes Received:
    3
    I bind correct the TH with st16 and the TH with wizard, the problem is that the telephone and tablet...etc not recognise the wifi from the TH.
    I think it is possible why I have update to standart version and this wifi is diferent to EU version. ┬┐it is posible?

    Thanks friends
     
  10. Eric

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    336
    Likes Received:
    278
    after EU update, I could successfully bind the H with the wizard (and the st16 too !)
     
  11. THoff

    Joined:
    Jun 25, 2016
    Messages:
    322
    Likes Received:
    101
    FYI, the CGO app for iOS was just updated to v1.0.4. The description in minimal, only mentioning "a few minor improvements" which probably includes some bug fixes as well.
     
  12. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    I think the wifi on the H cam is 5.8ghz and some phones only do 2.4ghz .

    Im on the same situation where the app doesnt work.
     
  13. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    The phone or pad must be dual wifi enabled. I picked up a used Galaxy Tab 4 which does have 5.8GHz enabled and it works perfectly.
     
  14. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    Well the galaxy s2 picks up the wifi but the app just crashes same on the tab a. ill give a tab4 a shot thanks

    Ive updated the typhoon h firmware and st 16 does the camera require any updates?

    Ive never done anything to the camera perhaps it needs an update to work with the latest app?
     
  15. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    When you update the H, the camera and gimbal should update at the same time automatically.
     
  16. Tuna

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    632
    Likes Received:
    571
    Location:
    UK
    I think the original poster was saying that he has upgraded the Typhoon successfully, but now the CGO3 App (in the Google Play store) that you run on a normal phone or tablet cannot connect to the camera. My phone doesn't support 5.8GHz, so I can't test if the connection has changed.
     
    Ralphy likes this.
  17. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    Ok i understand.. i will try a tab4 and see what happens
     
  18. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    No luck on tab 4 I get that weird symbol and crashes the app. How weird man Screenshot_2016-11-29-23-21-44.png Screenshot_2016-11-29-23-09-14.png
     
  19. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    Well im going to update to the latest firmware and see what happens. Found this on the info pdf

    Dual Band Control Redundancy
    When the 2.4G signal is lost, users can control the aircraft through 5.8G Wifi as redundancy
     
  20. Ralphy

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    213
    Likes Received:
    53
    Location:
    Miami Fl
    no luck , im going to call them they should make a list of android devices or android versions that its compatible with. Ridiculous