Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

Camera not binding

Discussion in 'Q500 4K Help' started by Swampthing26, Aug 3, 2016.

  1. Swampthing26

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    The camera on my Q500 is failing to bind. I'm not sure on what the problem is. I've attempted several time and cannot get it to work. Maybe I'm looking at the wrong tag for the password. Any help would be appreciated!
     
  2. FilmIdol

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    64
    Likes Received:
    13
    Location:
    Central Oregon
    Are you talking about binding the camera to the steadycam grip? The password is 1234567890 right out of the box.
     
  3. Swampthing26

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm talking about binding the camera to the drone. But thanks for the password. Maybe that'll get me fixed up
     
  4. KBflyer

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    599
    Likes Received:
    274
    If the ST10+ is seeing the CGO3 in the bind window and wants a password then the provided password from the poster is correct. If you do not even see the CGO3 in the bind window then you have bigger problems.
     
    Swampthing26 likes this.
  5. Swampthing26

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm seeing it in the bind window. The password just seemed to be the main issue. Next time I'm able to get my drone out, I'll give it a try and let you guys know how it works, but I suspect no problems.