Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. Beto

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I had a little bit of a hard landing (I didnt think it was bad enought for this to happen but it did) it didnt tip over or anything but someof the wires on the gimbal came off and Im not sure which ones go where, if anyone can help I would really appreciate it. THANKS in adavance. IMG_9150.PNG
     
  2. wedbster

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    219
    Likes Received:
    45
    [​IMG]

    BLACK+YELLOW = GND
    ROT+BLUE = VBAT
    WHITE = PWM
    GREEN = TX
     
    Andrew Hofer likes this.
  3. Beto

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    thank you!!!!!!



     
  4. Andrew Hofer

    Joined:
    Jun 13, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Yelm Wa.
    Thank you so much
     
  5. K2BLS

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Thanks! Just happened to me. I am just waiting for the new gimbal mount to test it out. I wish they had used slightly larger wires for this.
     
  6. Andrew Hofer

    Joined:
    Jun 13, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Yelm Wa.
    Thank you for all the help
     
  7. K2BLS

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    I had to solder mine back on the other day. Still no power. The contacts are positioned correctly. I just sent it in for repair. Guess the landing was harder then I thought.