Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

Connecting to CGO2GB+ from PC

Discussion in 'Q500+ Discussion' started by HeliHulk, Nov 23, 2015.

  1. HeliHulk

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have connected to the CGO2 via Wifi to my sons laptop, and old Dell D620 with 5.8ghz wifi, but I cannot get it to connect to mine, a newer Dell N5110.

    I have bought numerous usb Wifi adapters and all of them can find it, but none will actually connect - its says 'unable to connect to network'.
    I note from the network list it is shown as Wireless 'a', but although I can see it, I cannot connect...

    What am I missing?
     
  2. Fleamac

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Messages:
    159
    Likes Received:
    39
    Location:
    West Michigan
    Password?
     
  3. HeliHulk

    Joined:
    Nov 23, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the password :) 1234567890
    It's not that simple - if only...
     
  4. Fleamac

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Messages:
    159
    Likes Received:
    39
    Location:
    West Michigan
    I was hoping for the quick and simple fix.
    As you said, if only...
    Call Yuneec CS, they're very nice and knowledgeable. You can find their number at the bottom of their web page.
    Let us know please how it gets fixed.
     
    HeliHulk likes this.
  5. Firefighter815

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    5
    I'm having the same problem trying to connect to a RCA Maven Pro tablet....is there a list of tablet that it is compatible with? i got it to work with my galaxy S5
     
  6. Yuneec

    Joined:
    Feb 5, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  7. Q500+Flyer

    Joined:
    Feb 22, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    I've connected well with my Note5, and the iPad quite well. I haven't tried a Macbook yet though. One thing I've found is that my phone or ipad wants connect to my home network instead of the CGO2, but other than that, no issues.