Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. humboldt 707

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    592
    Likes Received:
    173
    I'm doing some distance tests with my H and was surprised to go 900+ ,then I found a fairly open spot where I could keep an eye on her I got 1343? Over 1300 before my line of sight was fading.Im in a heavily forested area and have limited visual when flying from front yard.Im definatly going to go to a much better place for continued tests.cant find the geo fence,that's if Yuneec put one on her?
     
  2. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    On my 1st flight I lost video feed at around 1600' over trees. On my 2nd flight I moved to higher ground and lost video at about 3900', but I still had a tree blocking my view.
     
  3. m0j0

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    80
    Likes Received:
    21
    1000 feet...
     
  4. Ted

    Ted

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    95
    Likes Received:
    60
    Between 1200 - 2000 feet. Haven't flown from a high spot or a clear area, always some trees and buildings.
     
  5. m0j0

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    80
    Likes Received:
    21
    Awesome bird...
     
  6. horizontal

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Messages:
    136
    Likes Received:
    71
    I believe I read the geo fence limitation is only operational when the H is in the "smart mode" and it's special functions.
     
  7. MICHAEL SHEVLIN

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    I ordered the dbs antenna that screws right into remote with no taking apart the mod.
     
  8. MICHAEL SHEVLIN

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    2 miles it added to distance
     
  9. MICHAEL SHEVLIN

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
  10. VortexRing

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    99
    Likes Received:
    23
    Location:
    So.California
    DBS is cheaper here and free shipping. I got mine from them.
    Yuneec Typhoon H
     
  11. MICHAEL SHEVLIN

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    How do you like yours?
     
  12. BobW55

    BobW55 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    403
    Location:
    Melvin Michigan, In the thumb
    It will also limit you to 400 feet in altitude.
     
  13. MICHAEL SHEVLIN

    Joined:
    Jun 4, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Isn't there a way through gui to get out of that limitation
     
  14. humboldt 707

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    592
    Likes Received:
    173
    I have one on my st10,big difference in all aspects.
     
  15. Chris A

    Joined:
    May 12, 2016
    Messages:
    71
    Likes Received:
    34
    Yes you can take the 400 limit off in GUI
     
  16. BobW55

    BobW55 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 10, 2016
    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    403
    Location:
    Melvin Michigan, In the thumb
    YES I have heard rumors that that can be done.
     
  17. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    8
    Location:
    Texas
    It screws "ON" to the remote, not "Into" as it is a clamp, just for clarification
     
  18. Dragonflyerthom

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    354
    Location:
    Guidon, Ar
    I ordered one and Amazon sent me one for my St 10+. Well I'm holding on to it just in case I like the one for my St16. I have a Q500.
     
    DroneClone likes this.
  19. Paladin

    Joined:
    May 22, 2016
    Messages:
    441
    Likes Received:
    152
    Location:
    Pittsburgh
    SOLD OUT!