Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. Nisouck

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Location:
    Belgium
    I am lost!!
    I know that to change V2.15E to V2.15A it is necessary to change the script.

    But if I am with the V2.15E can I make the update with the files not modified V2.21A ?

    Please answer me only if you make it like that.
    Thanks.
     
  2. Brian Mackey

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    284
    Location:
    Eagle Idaho
    Yes use google chrome to download the files no changes need to be made, using Internet Explorer you have to rename the files I do not know why :) But chrome seems to solve the issue, or someone here can tell you what to rename the files too! Good Luck
     
    Steve Carr likes this.
  3. anthony h-ellary

    Joined:
    Apr 18, 2016
    Messages:
    149
    Likes Received:
    33
    Location:
    northampton UK
    i use firefox and that has no issues
     
    Brian Mackey likes this.
  4. Nisouck

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Location:
    Belgium
    Thanks I will try this we; I use Chrome.
     
  5. wedbster

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    219
    Likes Received:
    45
    And how to go back from V2.21A to V2.21E :rolleyes:
     
  6. Brian Mackey

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    284
    Location:
    Eagle Idaho
    No clue on that...
     
  7. anthony h-ellary

    Joined:
    Apr 18, 2016
    Messages:
    149
    Likes Received:
    33
    Location:
    northampton UK
    Just edit the script to do it ... it wouldn't be difficult if you want I will look at it over the week end
     
  8. wedbster

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    219
    Likes Received:
    45

    "Important: Use this update only, if you have the Typhoon H Advance or Typhoon H Pro without Real Sense module! There is currently no patchable firmware for the Real Sense version available."

    "... it wouldn't be .... "


    "Please answer me only if you make it like that.
    Thanks."


    :)
     
  9. Nisouck

    Joined:
    Jun 15, 2016
    Messages:
    61
    Likes Received:
    7
    Location:
    Belgium
    I made this upgrade verry fast, easy and without any difficulties!
    Today I go to fly and all was perfect; I love the news features!
    Thanks captain drone for his video #3 and as he said in the #4 I don't make any calibration as I don't have toilet bow or something like that: perfect!