Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Netjam just alerted me that there may be a different GUI update for those of us "1st getters"
    I checked mine from 2 weeks ago and sure enough it was v 1.0.0 and the version that updated 4 days ago is v 1.1.8 !!!
    Just in case you let that slip, like me!
     
  2. Jimmylee

    Joined:
    Apr 24, 2016
    Messages:
    485
    Likes Received:
    201
    Have you noticed any new settings?
     
  3. Bwdubb

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    98
    Likes Received:
    14
    Tried to download new version keeps reverting back to V1
     
    Dragonflyerthom likes this.
  4. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Did you delete version 1 from PC first before trying to install the new GUI version?
     
    Dragonflyerthom likes this.
  5. Andyzonk

    Joined:
    Apr 25, 2016
    Messages:
    196
    Likes Received:
    76
    Location:
    Newquay - Cornwall - UK
    Just tried v1.1.8 - No changes that I can see.
     
  6. n3srj

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    116
    Location:
    suncoast of florida
    You mean i got to turn on that windows laptop on again....:eek:
     
  7. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    For a update GUI if you need it
     
  8. K3CFPV

    Joined:
    May 11, 2016
    Messages:
    98
    Likes Received:
    76
    Location:
    Monrovia, MD
    Hey guys, just tried to download the new GUI (I'm on an iMac and run Win7 under Parallels). When I did, my AV (Avast) said the contents of the zip file was infected with "Win32:Sality." Not sure if this is a false alarm or not, but didn't have this problem when I downloaded 1.0.0.
     

    Attached Files:

  9. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Thanks! I had no alert from Norton when I downloaded successfully, Thanks!
     
  10. Paladin

    Joined:
    May 22, 2016
    Messages:
    441
    Likes Received:
    152
    Location:
    Pittsburgh
    HEHEH yes yes you do. i:)i
     
  11. Bwdubb

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    98
    Likes Received:
    14
    Yes I deleted V1 no changes between the new GUI and the old one .
     
    DroneClone likes this.
  12. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Goo
    Good job !
     
  13. WanderLust68

    Joined:
    May 3, 2016
    Messages:
    135
    Likes Received:
    27
    would be nice if the app (and download page) displayed the version number so you can confirm what version you have/need
     
  14. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Save the GUI to desktop and when you hover your PC mouse arrow over it and one click, it will !;)
     
  15. WanderLust68

    Joined:
    May 3, 2016
    Messages:
    135
    Likes Received:
    27
    hmmmm....I'm running windows 10 and when I hover over the icon, it just displays the app name and path. looking at the icon's properties, it doesn't have any version info either. I do see a readme file in the Typhoon directory of the app, list the version history with the last one being 1.18...so can only assume that v1.18 installed properly.
     
  16. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    One click on the H GUI icon on desktop, mine shows v1.1.8. Doesn't yours? I am using W10 too!
    The Orange Square icon with a "H" in middle
     
  17. n3srj

    Joined:
    Apr 7, 2016
    Messages:
    315
    Likes Received:
    116
    Location:
    suncoast of florida
    Dang.. well if i turn it on now... its boots up...get lunch...coach it to use firefox..d/l the update..unzip the file.. figure out where it unziped to..eat dinner... (i know i know just having fun ok maybe after lunch..:D)
     
  18. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    12
    Location:
    Texas
    Should unzip right back next to your downloaded zip file. In Windows in the download folder, Hopefully!:D