Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

problem with altitude in a chroma st10+

Discussion in 'Q500 4K Help' started by paulo, Jun 21, 2016.

  1. paulo

    Joined:
    Jun 21, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello people
    I'm new here and now I looking to fix the problem
    I changed the camera 1080 for a 4K, after change the camera, the drone do not pass from 123m from altitude.
    I look for a firmware for this and I didn't find
    Does somebody quem help me ?
    Or send me a link
    thank you very much
     
  2. Q500 RATT

    Joined:
    Feb 9, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    4
    You are looking to change the distance in height/distance your Q can fly? You need the GUI program on your computer, and to hook up Q to it.

    GUI
     
  3. Q500 RATT

    Joined:
    Feb 9, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    4
  4. paulo

    Joined:
    Jun 21, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I cant find to download it
    somebody can help me?
     
  5. Q500 RATT

    Joined:
    Feb 9, 2016
    Messages:
    34
    Likes Received:
    4
    Paulo,

    Go to this website: Chroma Camera Drone | Horizon Hobby

    Scroll down to this part, and download the GUI program on your computer.

    Download and Installation Instructions
    1. Make sure you have the latest version of the Chroma
      Graphical User Interface (GUI) installed.
    2. Download the Latest Firmware.
    3. Open the Chroma GUI and follow the firmware update instructions.
    You will need the interface USB cord that hooks up the Chroma (looks like a USB plug with a long wire - did it come with the Chroma?), open up your Chroma battery area, there should be a cord in there you unplug and connect the interface USB cord to the Chroma.

    Then you run the GUI program, and hook up the Chroma to your computer. Look on youtube, that might help.
     
  6. cwal463

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My problem is unpacking the firmware. What program will unpack it?
     
  7. cwal463

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I've been trying to update the firmware for my Chroma st10+ 1080p. I can get the GUI working but I can't get the file to open. Any suggestions on what program will do this?