Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

Q500 4K not holding position

Discussion in 'Q500 4K Help' started by Mic Halbrehder, Jul 30, 2016.

  1. Mic Halbrehder

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    I have owned my Q500 for 8 months and flown less than 20 times. Last couple flights it seems to drift reguardless of wind. Just does not hover in a holding pattern. Moves slowly maybe 1-2 mph. I have recalibrated compass and accelerometer. Any ideas or someone with similar issue?
    Mic
     
  2. wedbster

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    225
    Likes Received:
    47
    Try to calibrate your ST10

     
    John Mc likes this.
  3. montev2

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Location:
    South GA
    any updates? did calibrating your ST10 fix the drift?


    thanks
     
  4. Mic Halbrehder

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Been busy with other things so haven't flown yet. Will update when I fly again and thanks much for the help.
    Mic
     
  5. Mic Halbrehder

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Ok you shamed me into a flight. After following the video recalibration I went for a short flight in the front yard. Held position very well with low wind. Maybe 3-4mph. Went up 80 feet max and looks like it flew out of the box in all modes.. Thanks again.
    Mic
     
    montev2 likes this.
  6. montev2

    Joined:
    Jul 22, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    3
    Location:
    South GA
    lol good to hear