Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. DonArneson

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    86
    Likes Received:
    19
    When updating your Typhoon H with the latest software updates the one thing no one seems to mention when you download the updates and install them is you must re-bind the controller to the chopper. I updated the controller and the chopper and lost full control of my camera, had picture but no control, plus I had no telemetry data. I thought I had screwed up big time, but thank goodness for forums because that's where I found out to re-bind my chopper with the controller and bingo ... back in action.!! It sure would of been a lot less stressful if Yuneec would of added a few tips at the bottom of the download page that you needed to do the re-binding. But then I am still new to this drone experience.
     
  2. Brian Mackey

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    284
    Location:
    Eagle Idaho
    is it not in the update instructions?
     
  3. DonArneson

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    86
    Likes Received:
    19
    I watched the Yuneec video to do both updates and nothing was said about re-binding. Would of been nice !! I must of messed with it for two hours thinking I had done something wrong until I went looking in the forums for help.
     
  4. Brian Mackey

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    1,001
    Likes Received:
    284
    Location:
    Eagle Idaho
    maybe that's where I saw it on an YouTube about update the firmware, I thought it was in the owners manual or firmware update docs. Well the good news is you got er done :)
     
  5. DonArneson

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    86
    Likes Received:
    19
    Yes, that's the good news, happy camper now.
     
  6. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    7
    Location:
    Texas
    Only need to rebind if you update "both" Controller and H, If it is a H only update you will not have to rebind, Thank God!;)