Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Can not reset the breeze

Joined
Nov 20, 2018
Messages
4
Likes
0
Age
17
#1
I was try to reset but after i follow all the step and turn it off, i didnt hear the long beef sound. the only sound i heard it the original turn off sound. You think what i should doing now to reset it properly
 
Joined
Jun 5, 2018
Messages
92
Likes
17
Age
63
#2
Last edited:
Joined
Nov 20, 2018
Messages
4
Likes
0
Age
17
#3
Are you doing it exactly like this?



Read the last post in this thread please under Factory Reset

How To: Troubleshoot the Breeze and Request Help in the Forum
I followed all the way through but when you turn off your device to let it reset you will hear the long beed sound then 3 beef sound original. But with my drone, i tried it many time but i didn't hear the long beef sound. all the soung i hear is only the 3 original turn off sound
 
Joined
Jun 5, 2018
Messages
92
Likes
17
Age
63
#4
I followed all the way through but when you turn off your device to let it reset you will hear the long beed sound then 3 beef sound original. But with my drone, i tried it many time but i didn't hear the long beef sound. all the soung i hear is only the 3 original turn off sound
Contact Yuneec Support either Chat or by Phone
 
Joined
Nov 20, 2018
Messages
4
Likes
0
Age
17
#5
I followed all the way through but when you turn off your device to let it reset you will hear the long beed sound then 3 beef sound original. But with my drone, i tried it many time but i didn't hear the long beef sound. all the soung i hear is only the 3 original turn off sound
Also i have an issue with wifi connection ir sensor (red light instead of violet) and zero satellite (red 0)
 
Joined
Nov 20, 2018
Messages
4
Likes
0
Age
17
#7
Did you buy your Breeze used or new?

How long ago did you purchase it?

If you bought it new and are still within the return/exchange period do so.

Also check this thread How To: Tell if my phone, tablet, or pad is compatible with the Breeze? to see if your phone/pad/tablet is compatible with the Breeze.

A new Breeze should never need a reset performed right out of the box.
The new one. I just purchased it from best buy for the last thursday and i got it on monday ( i still keep everything include my bill)
 

DoomMeister

Moderator
Staff member
Joined
Dec 25, 2017
Messages
2,019
Likes
598
#8
Take it back to BestBuy for an exchange.

But also check to be sure your phone is compatible too.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
13,749
Messages
156,553
Members
16,426
Latest member
MrDoggy