Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Version N/A

Joined
Jun 12, 2017
Messages
2
Reaction score
0
Age
42
My Typhoon is descending so slowly and landing weird i decided to upgrade firmware. (yes, i re calibrated)

I updated typhoon h firmware via WiFi and locally from sd card and it still is showing N/A for version. See pic.

I couldn't find any suggestions googling so thanks in advance for any help.
 

Attachments

  • IMG_20180320_132157.jpg
    IMG_20180320_132157.jpg
    3.5 MB · Views: 20

Steve Carr

Missed Approach
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 15, 2015
Messages
7,961
Reaction score
4,414
Location
Bessemer, MI
In addition to PatR's solution, you should check the ST16 sticks in Hardware Monitor to see if they are moving full scale. That may be your original problem.
 

PatR

Premium Pilot
Joined
May 1, 2016
Messages
10,804
Reaction score
6,308
Location
N. California
That too.

The NA in autopilot and gimbal indicates the system is not recognizing the firmware. The refresh of the firmware and binding to it would correct that if the bind is successful. Having missed a bind myself in the past I know the H can act strangely if itms not connecting with the firmware.

If the system does not “see” the firmware after a refresh, put the ST-16 in Team mode and repeat the refresh. It should show up then if it was loaded properly.
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
19,317
Messages
224,404
Members
22,759
Latest member
tpbogda8