Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

Mission Planner 4 Typhoons??

Discussion in 'General Discussion' started by Jhawk91, Dec 21, 2015.

  1. Jhawk91

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi All--I'm thinking of getting a Yuneec G. My question is: do the Typhoon's use a 3rd party GCS type software like Mission Planner so waypoints etc can be set? Will Yuneec supply one? Thanks ALL in advance.
     
  2. Eddie Spagetti

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
     
  3. Eddie Spagetti

    Joined:
    Feb 3, 2016
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    I too would like to know if Mission Planner can be used with a Q500.
     
  4. Colin

    Joined:
    Dec 1, 2015
    Messages:
    78
    Likes Received:
    23
  5. Spoutnik17

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I had a discussion with Yuneec customers services: no 3rd party softs compatible. And Yuneec are not planning to do such.
    So I asked to Pix4D developers and they said they can't do such because they don't have access to a sdk for Q500/Typhoon 4k. So I think it's only because of Yuneec will that we can't use a 3rd party soft.