Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

  1. David Armstrong

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    234
    Likes Received:
    57
    Is it possible to modify the geofence restrictions that are programmed into the Typhoon H?
     
  2. Steve Carr

    Steve Carr Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 15, 2015
    Messages:
    902
    Likes Received:
    401
    Location:
    Bessemer, MI
    Yes. You must connect the H to the GUI and you can change the settings. The distance and altitude apply to Smart mode. The altitude settings apply to Smart and Angle mode.
     
  3. BillyTexas

    Joined:
    Aug 2, 2016
    Messages:
    611
    Likes Received:
    168
    I think you can make some changes in the windows gui interface program. Limited to altitude and one other thing....i cant remember.

    Bill W.
     
  4. DroneClone

    Joined:
    Mar 2, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    7
    Location:
    Texas
    Yes, get authorization from Yuneec and they will give you a code to do so, with an agreement that you are responsible and liable
     
  5. Rayray

    Rayray Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jun 3, 2016
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    389
    Location:
    Pine Forests of Deep East Texas
    Doesn't that "fence" only apply in Smart mode? Are you talking about height?
     
  6. Ron_Dog

    Joined:
    Aug 13, 2016
    Messages:
    46
    Likes Received:
    14
    Location:
    Illinois
    The Fence applys to Smart mode only! The altitude apply's to both Smart Mode and Angle Mode! The Fence is how far you can fly out,or distance!
     
    Steve Carr and DroneClone like this.