Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Antenna upgrades for the ST16+ (H Pro)

Joined
Aug 25, 2016
Messages
157
Reaction score
62
Does anyone have any info on what antenna upgrades will work with the ST16+? The ITElite seems very specifically designed for the two antenna version.... and then FPVLR set only has two antennae.

I'd really like to upgrade the antennas on this thing.... just not sure what will and won't work.
 
Joined
May 22, 2016
Messages
698
Reaction score
539
Age
78
Location
Madison, WI
They will be releasing one for the pro shortly, I've sure liked the one I'm using on my regular H...I never fly very far but I've never had any tear up on the screen
when using the Itelite.
 

Hal

Joined
Apr 12, 2016
Messages
204
Reaction score
58
Age
53
You could buy another 2.4 GHz antenna from FPVLR not part of the two piece typhoon H kit....Or simply use the stock antenna from Yuneec for telemetry and the FPVLR on the other.
 
Joined
Aug 25, 2016
Messages
157
Reaction score
62
They will be releasing one for the pro shortly, I've sure liked the one I'm using on my regular H...I never fly very far but I've never had any tear up on the screen
when using the Itelite.
Does anyone have any idea if this is really happening or when?

I can't find any info on it.
 

Hal

Joined
Apr 12, 2016
Messages
204
Reaction score
58
Age
53
I can't imagine any manufacturer allowing customers to open up their product, drill a hole, remove a glued down coax connector and put in a pigtail --- AND still honor the warranty. I would guess upgraded external, Yuneec sold, antennas is the only upgrade they will offer.
 
Joined
Aug 25, 2016
Messages
157
Reaction score
62
I'm talking about the it elite
I can't imagine any manufacturer allowing customers to open up their product, drill a hole, remove a glued down coax connector and put in a pigtail --- AND still honor the warranty. I would guess upgraded external, Yuneec sold, antennas is the only upgrade they will offer.
I don't think the itelite antennas require any drilling of any kind.
 

Hal

Joined
Apr 12, 2016
Messages
204
Reaction score
58
Age
53
I'm talking about the it elite


I don't think the itelite antennas require any drilling of any kind.

Yep.... I read this one too quickly and didn't look at the entire thread..... I was thinking someone wanted to upgrade their ST16 and make it a ST16+
 

New Threads

Forum statistics

Threads
16,999
Messages
198,494
Members
19,674
Latest member
Stormcro420