Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Question about controller for Q500 4k

Joined
Aug 17, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Age
17
My ST10+ Controller has a default of Mode 2(which is what I am wanting to use)

The left stick is suppose increase throttle when I press up and decrease when I press down.

Instead, it accelerates when left toggled and decelerates when right toggled.

It is as if its turned 90 degrees wrong. Is there an easy fix for this? Any help will be appreciated.
 

Steve Carr

Missed Approach
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 15, 2015
Messages
7,427
Reaction score
3,822
Location
Bessemer, MI
First check the mode selection on the ST10 to make sure it's set to Mode 2. Set it up inside your house with no props. Turn everything on and wait for it to boot up. Turn off the GPS which will allow you to start the motors. Then test the sticks to see if you are getting the same result. If so, change it to Mode 1 and try it. Then change it back to Mode 2 and try again. Sometimes simply rebooting when you have a glitch will clear the problem. If you can't get it working properly re-post your results in this group.
 
Joined
Aug 17, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Age
17
Thanks for trying to help! But sadly the result is the same. Hopefully someone else will know. Thanks anyway!
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
18,135
Messages
212,505
Members
21,029
Latest member
liftoff1