Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Yuneec Typhoon Q500 4K Battery Purchase

Reaction score
1
Website
53r.com.tr
Merhaba,
Türkiye'de yaşıyorum ve kullandığım drone'un bataryaları bitti. Kısa süreliğine havalanıyor, sonra tekrar yere iniyor. Türkiye'ye kargoyla gönderebilecek ve makul bir fiyata satabilecek biri var mı? İnternette kargoyla gönderen kimseyi bulamadım. Türk internet sitelerinde de mevcut değil.

Lütfen yardım edin.

Merhaba,
Türkiye'de yaşıyorum ve kullandığım drone'un bataryaları bitti. Kısa süreliğine havalanıyor, sonra tekrar yere iniyor. Türkiye'ye kargoyla gönderebilecek ve makul bir fiyata satabilecek biri var mı? İnternette kargoyla gönderen kimseyi bulamadım. Türk internet sitelerinde de mevcut değil.

Lütfen yardım edin.
They are available on AliExpress. Between 60 to 80 euro each depending on mAh . Amazon Germany seems to have decent prices also.

Merhaba,

Lütfen yardım edin.

Attachments

• IMG_4471.png
    IMG_4471.png
    714.9 KB · Views: 6
  • IMG_4469.png
    IMG_4469.png
    2.1 MB · Views: 6
  • Like
Reactions: DursunKaptan
You might want to check ebay because last year I managed to find 2 new batteries for the h. They show up at times.

New Posts

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
21,651
Members
28,917
Latest member
cpassenheim