Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

change of radio control

Joined
Nov 3, 2020
Messages
13
Reaction score
0
Age
70
Hello,
if I want to use another remote control with my H Plus, is there a procedure to synchronize the 2nd remote control
 

DoomMeister

Moderator/Tech Junkie
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 25, 2017
Messages
5,706
Reaction score
3,248
Location
Genesee, MI USA
  • Like
Reactions: Steve Carr

DoomMeister

Moderator/Tech Junkie
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 25, 2017
Messages
5,706
Reaction score
3,248
Location
Genesee, MI USA
When using two ST16S controllers in team mode the master keeps control of the aircraft and maintains both 2.4GHz and 5.8GHz links to the aircraft. The Slave controller sends camera commands to the master for relay to the airborne system.

Carefully read the post linked in my first reply. That post contains a link to another post by @JackMTaco where a video tutorial accompanies the post.
 
Last edited:

DoomMeister

Moderator/Tech Junkie
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 25, 2017
Messages
5,706
Reaction score
3,248
Location
Genesee, MI USA
The master should be the one the aircraft and camera is bound to when in single (not team) mode for control.
 

DoomMeister

Moderator/Tech Junkie
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 25, 2017
Messages
5,706
Reaction score
3,248
Location
Genesee, MI USA
Yes you can. If one of your ST16S controllers has failed. You only have to bind the aircraft and C23 to the controller that does work.
 

DoomMeister

Moderator/Tech Junkie
Staff member
Premium Pilot
Joined
Dec 25, 2017
Messages
5,706
Reaction score
3,248
Location
Genesee, MI USA
See page 53 in the attached manual.
 

Attachments

  • Typhoon_H_Plus_Manualv0.8.pdf
    7.1 MB · Views: 15

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
19,169
Messages
222,699
Members
22,513
Latest member
GDenholm