- Reaction score
- 16
Toto jsem udělal před několika dny. Nastavil jsem nohy aby se vešla kamera. Dá se to porovnat k velikosti ostatního, ale asi 18cm. Jenom jsem měl baterii navít, tak jsem ,,trochu" experimentoval. Spojil jsem 2 trubky a udělal nody delší. Zdvihání podvozku nepoužívám. Tady není dobrá konstrukce. Podvozky po tvrdém přistání jsou poruchové, složité a drahé. Mělo být jiné řešení. Ale toto se nevztahuje na můj původní dotaz problému.@RudaR
Jak vysoké jsou ty prodloužení nohou?
Dochází k volnému pohybu na spojích mezi původní délkou a prodloužením?
Vzhledem k pozdnímu odhalení nestandardní baterie a jejího uchycení a existenci prodloužení nohou, je na vašem nastavení ještě něco nestandardního?
Jak vysoké jsou ty prodloužení nohou?
Dochází k volnému pohybu na spojích mezi původní délkou a prodloužením?
Vzhledem k pozdnímu odhalení nestandardní baterie a jejího uchycení a existenci prodloužení nohou, je na vašem nastavení ještě něco nestandardního?
Původní problém: Motory točí hodně i po přistání a u koupeného nového drona se mi tímto po dobrém přistání ulomily vrtule na zemi. Pořád se to točilo. Kdyby se netočily tak dlouho tak i kdyby se převrátil tak by se vrtule neulomily. Nevím, zda je dobrý překlad, Píši opakovaně: Kdyby se přestaly hned točit, mohl by se dron i převrátit bez poškození vrtulí.
I did this a few days ago. I adjusted the legs to accommodate the camera. It can be compared to the size of the other, but about 18cm. I just had to wind the battery, so I experimented "a little". I connected 2 pipes and made the nodes longer. I don't use landing gear lifting. This is not a good design. Landing gear after a hard landing are faulty, complicated and expensive. There should have been another solution. But this does not apply to my original problem question.
The original problem: The motors spin a lot even after landing, and with the new drone I bought, this caused the propellers to break off on the ground after a good landing. It kept spinning. If they didn't spin for so long, even if he capsized, the propellers wouldn't break. I don't know if it's a good translation, I'm writing repeatedly: If they stopped spinning right away, the drone could even flip over without damaging the propellers.
Last edited by a moderator: