Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

video feed on Typhoon H PRO

Joined
Oct 31, 2017
Messages
10
Reaction score
1
Age
65
I have the Typhoon H pro and I am not getting any video feed from my H. I have created a new model and renamed it. I then go thru binding process and can bind the drone. When I choose the camera (CGOS-PRO) and select it to bind it, it will not shown up in the bind screen to bind. The gimbal movement reacts properly but can not get a video feed. I have removed and reseated the gimbal on the H and went thru the binding process again with no results. Looking for any sugestions or input to help resolve this issue?
Thanks in advance.
 

WTFDproject

Moderator
Staff member
Premium Pilot
Joined
Oct 27, 2018
Messages
3,006
Reaction score
2,321
Location
North Carolina Piedmont, USA
Do you have a green flashing light on the front of the camera? (The light will be amber if you don't have an SD card installed.)

Camera LED.jpg

If you want to find the problem faster than swapping messages, you can use Attachment 31 (Typhoon H Binding Verification) in "Way To Fix Drones project". Make sure the ST16 is on, and start at Step 63. This process involves taking one step at a time, EXACTLY as written, and compare the results with the associated "Verify" step. When you reach a step that does not meet the verification, report the step number and what you saw back to this thread.
 
Last edited:

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
20,050
Messages
231,897
Members
24,404
Latest member
FlexK9