Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

c-go3 vs c-go3 pro

Joined
Jun 5, 2016
Messages
77
Reaction score
14
Age
50
I just got my TH :) looking a the camera settings there is a c-go3 vs c-go3 Pro. Whats the Pro all about looks like it came in the non-pro setting should I change it to Pro ?
 
Joined
May 7, 2016
Messages
1,140
Reaction score
358
Age
72
Location
Gurdon, Ar
Yes set it to pro
 
Joined
Jun 5, 2016
Messages
77
Reaction score
14
Age
50
thank you both for the replies...do you know the difference between the two settings?

Thanks!
 
Joined
Mar 2, 2016
Messages
1
Reaction score
13
Location
Texas
thank you both for the replies...do you know the difference between the two settings?

Thanks!
The + is for the H, and the CGO3 for the others model crafts as transmitter is usable I believe with other makes as a multi user camera control
 
Joined
Oct 1, 2015
Messages
241
Reaction score
172
Location
Ontario, CA
CGO3 Pro opens up camera options cloudy, sunny, sunrise, sunset etc.including manual camera settings. Suggest selecting CGO3 Pro ;)

CGO3 - no options

cgo3.jpg

CGO3 Pro

cgo3pro.jpg

cgo3proManual.jpg
 
Last edited:
Joined
Mar 2, 2016
Messages
1
Reaction score
13
Location
Texas
Joined
Mar 2, 2016
Messages
1
Reaction score
13
Location
Texas
DC you running the latest firmware?
  • Gimbal: v1.22
  • Autopilot: v1.15
  • Camera: v3.1.37
Yes Sir ! If I am in camera icon and I click the camera picture snap button, sometimes it will snap a picture, sometimes not. My video record works just fine ! I have re-bound my camera, removed it and snapped it back on and tried all to no avail !
 
Joined
Mar 2, 2016
Messages
1
Reaction score
13
Location
Texas
Yes Sir ! If I am in camera icon and I click the camera picture snap button, sometimes it will snap a picture, sometimes not. My video record works just fine ! I have re-bound my camera, removed it and snapped it back on and tried all to no avail !
They were the three week ago updates correct ? as I have only seen one upgrade 3 weeks ago
 

PatR

Premium Pilot
Joined
May 1, 2016
Messages
10,000
Reaction score
5,371
Location
N. California
Any news on lots of people camera shutter button not clicking pictures , it's like 75% of us have issue with it not working alot of the times, are we all missing something on this, or is it firmware?
Have you selected the camera from the screen menu? You have a choice of video or camera, with only one functional at a time. Right side of the screen has two icons, one above the other. Select what you want to use and switch back and forth as desired.
 
Joined
Mar 2, 2016
Messages
1
Reaction score
13
Location
Texas
Have you selected the camera from the screen menu? You have a choice of video or camera, with only one functional at a time. Right side of the screen has two icons, one above the other. Select what you want to use and switch back and forth as desired.
Yes I know all that, but thanks!. I have fiquired it out on my own. I was not stopping my recording in video mode and thought if I switched to camera, it would stop video recording and snap pics, but you have to end recording then you can snap pic! It works fine now ! Thank you Pat !
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
16,833
Messages
196,543
Members
19,529
Latest member
[email protected]