Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

C23 lost video feed

Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
c 23 not streaming video .streaming worked first flight ,not the second flight.
pan and tilt work. No signal bars on 5.8. No crashes or hard landings for months.
Any ideas on where to start looking ?
I’d like to reset WiFi but I can’t find the button on the c 23. It’s supposed to be on the back ,but I sure can’t find it.
Would some one please send a pic of that reset button?
thanks
 

NorWiscPilot

Premium Pilot
Joined
Feb 24, 2017
Messages
1,560
Reaction score
940
Location
Northern Wisconsin, USA
c 23 not streaming video .streaming worked first flight ,not the second flight.
pan and tilt work. No signal bars on 5.8. No crashes or hard landings for months.
Any ideas on where to start looking ?
I’d like to reset WiFi but I can’t find the button on the c 23. It’s supposed to be on the back ,but I sure can’t find it.
Would some one please send a pic of that reset button?
thanks

Condor,

As has been suggested by at least one moderator, in the past few weeks...

It might be best to start your own thread, with a subject line indicative of your specific issue, rather than add on to a thread that is over two years since the last post in it.

You may get a better response, especially considering the subject of this old thread says “amazing”. Not too many readers would think someone asking for help would be posting in this thread.

Good luck, nonetheless.

Jeff
 
  • Like
Reactions: Mike Irish
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
Sorry I knew someone would quickly bust me on this.
i couldn’t figure out how to start my own new thread.
 
Joined
Nov 5, 2019
Messages
453
Reaction score
289
Age
67
c 23 not streaming video .streaming worked first flight ,not the second flight.
pan and tilt work. No signal bars on 5.8. No crashes or hard landings for months.
Any ideas on where to start looking ?
I’d like to reset WiFi but I can’t find the button on the c 23. It’s supposed to be on the back ,but I sure can’t find it.
Would some one please send a pic of that reset button?
thanks

Hi The reset button is under the rubber cover for the Micro SD card on the camera. Their is a small hole to the side of the SD card and you will need a toothpick or something similar to press the button.
Cheers mike
 
  • Like
Reactions: Steve Carr
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
Hi The reset button is under the rubber cover for the Micro SD card on the camera. Their is a small hole to the side of the SD card and you will need a toothpick or something similar to press the button.
Cheers mike
Oh, I saw the paper clip holes next to the sd card. I never thought that was it. I was looking for a proper button.

thanks
jim
 
  • Like
Reactions: Mike Irish
Joined
Nov 5, 2019
Messages
453
Reaction score
289
Age
67
Oh, I saw the paper clip holes next to the sd card. I never thought that was it. I was looking for a proper button.

thanks
jim

No problem Jim I had the same trouble finding the reset button myself.
Happy flying and good health to you and yours.
Cheers.
Mike
 

NorWiscPilot

Premium Pilot
Joined
Feb 24, 2017
Messages
1,560
Reaction score
940
Location
Northern Wisconsin, USA
Sorry I knew someone would quickly bust me on this.
i couldn’t figure out how to start my own new thread.

Condor,

Was not trying to bust you. Rather, simply trying to maximize the chances of someone seeing your post and helping out.

No ill will intended. :)

Assuming you are using the web versus the smartphone app...

To create a new thread,
1) Click the Forums button at the top right of the page.
2) Choose the applicable forum for your question or issue (e.g. HP Plus discussion for general discussion/help about the H Plus)
3) A "Post Thread" button should appear near the top right of the page, below that header containing the previously mentioned Forums button.

Hope this helps!

Jeff
 
Last edited:

Fred Garvin

Holding Short
Premium Pilot
Joined
Nov 6, 2018
Messages
1,099
Reaction score
1,004
Age
56
Location
DFW Metroplex
Website
orbisdroneservices.com
Sorry I knew someone would quickly bust me on this.
i couldn’t figure out how to start my own new thread.

Easy peasy.....in the main forum topic:

23F46DB3-F9E8-4938-B66C-8A53BB91D8DB.jpeg
 
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
c 23 not streaming video .streaming worked first flight ,not the second flight.
pan and tilt work. No signal bars on 5.8. No crashes or hard landings for months.
Any ideas on where to start looking ?
I’d like to reset WiFi but I can’t find the button on the c 23. It’s supposed to be on the back ,but I sure can’t find it.
Would some one please send a pic of that reset button?
thanks
More info. The c 23 starts on a red light and goes to a green flashing light. The S16 receives all Telemetry info. So the camera is binding ...right ?
the 5.8 GHZ antenna wires are smoothly still in the shields on the legs.
I noticed the WiFi on the controller has picked up the wireless printer in the house as the default.
Might this be part of the issue ?
 
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
Condor,

Was not trying to bust you. Rather, simply trying to maximize the chances of someone seeing your post and helping out.

No ill will intended. :)

Assuming you are using the web versus the smartphone app...

To create a new thread,
1) Click the Forums button at the top right of the page.
2) Choose the applicable forum for your question or issue (e.g. HP Plus discussion for general discussion/help about the H Plus)
3) A "Post Thread" button should appear near the top right of the page, below that header containing the previously mentioned Forums button.

Hope this helps!

Jeff
Thanks for the help. So now I know
jim
 

WTFDproject

Moderator
Staff member
Premium Pilot
Joined
Oct 27, 2018
Messages
3,329
Reaction score
2,584
Location
North Carolina Piedmont, USA
More info. The c 23 starts on a red light and goes to a green flashing light. The S16 receives all Telemetry info. So the camera is binding ...right ?
the 5.8 GHZ antenna wires are smoothly still in the shields on the legs.
I noticed the WiFi on the controller has picked up the wireless printer in the house as the default.
Might this be part of the issue ?
The c 23 starts on a red light and goes to a green flashing light.
That part is normal.

The S16 receives all Telemetry info. So the camera is binding ...right ?
No. That part is from the 2.4Ghz.

the 5.8 GHZ antenna wires are smoothly still in the shields on the legs.
Those are the 2.4 Ghz for control and Telemetry.

I noticed the WiFi on the controller has picked up the wireless printer in the house as the default.
Might this be part of the issue ?

Could be, but not likely if the problem began outside. You can tell the ST16S to "forget" the home network stuff if needed.

Please check the Bind screen to see if camera WiFi ID is showing up and ensure it is bound, as in this example:
C23 Camera Bind.jpg
 
  • Like
Reactions: Steve Carr
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
The c 23 starts on a red light and goes to a green flashing light.
That part is normal.

The S16 receives all Telemetry info. So the camera is binding ...right ?
No. That part is from the 2.4Ghz.

the 5.8 GHZ antenna wires are smoothly still in the shields on the legs.
Those are the 2.4 Ghz for control and Telemetry.

I noticed the WiFi on the controller has picked up the wireless printer in the house as the default.
Might this be part of the issue ?

Could be, but not likely if the problem began outside. You can tell the ST16S to "forget" the home network stuff if needed.

Please check the Bind screen to see if camera WiFi ID is showing up and ensure it is bound, as in this example:
View attachment 21297
 
Joined
Sep 29, 2019
Messages
22
Reaction score
11
Age
84
Thanks WTFD that was an enlightening response. I guess I should read the documentation closer. Thanks

I can get the C23-xxxxx to show up, but no green check mark. It just searches for the password forever with no results.
I then must go into the tablet and enter the 123...0 password. The streaming returns.
Upon restart I must go thru that routine and enter the password again to engage video.
Is there a way to get the camera to remember the default password.
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
20,424
Messages
236,326
Members
25,605
Latest member
wefaricejarris