Welcome to YuneecPilots.com!

Sign up and join the fastest growing Yuneec drone community.

Dashware on ST16

Discussion in 'Typhoon H Discussion' started by seiken77, Oct 9, 2016.

  1. seiken77

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Hi! With Flight Center application i download on my pc telemetryxxx.csv files (gpx format return an error if i try to download). But dashware don't open this csv files, an error appear (at the bottom of this post). How to upload telemetry ST16 in dashware? thank you!
     

    Attached Files:

  2. Tuna

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    1,082
    Location:
    UK
    The raw csv files won't work in Dashware, you need to download the converted csv by clicking on the main file name (Telemetry_xxxx.csv). If you are having a problem with GPX download in Flight Center, please send me the raw file and any error messages you get and I'll see if I can fix the problem.
     
  3. seiken77

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    thanks, some gpx files are ok to download but others it's imposible, en attachment the error. I don't found why some gpx files are ok and other not, and the error of the browser tell that the web page don't send data. So, i try to upload a video in Dashware with a GPX file that i can download, but it's imposible to play video in a Dashware (the icon is not able to play) and the exportation of video write a file only of 1 MB (the original video is 1 GB)
     

    Attached Files:

  4. Tuna

    Joined:
    Jun 9, 2016
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    1,082
    Location:
    UK
    I'm not sure why DashWare won't play your video.

    If you could send me the raw csv for a file that doesn't work, I will take a look and see what the problem is.
     
  5. Atomic08

    Joined:
    Mar 31, 2016
    Messages:
    240
    Likes Received:
    80
    Location:
    Bingo-UpState,NY
    I Think I read somewhere that Dashware does not work with Windows 10, If you have W10