Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Dominater v3 goggles and the st16

Joined
Apr 10, 2016
Messages
592
Reaction score
173
Age
55
Yesterday I took my v3s and hooked them up via HDMI, and the results were great. You see exactly what's on the st16 screen,telemetry and all as figured. Of course with goggles on you lose your Los so it's not the best way to fly,but they work great!
 
Joined
Jun 5, 2016
Messages
77
Reaction score
14
Age
50
Yesterday I took my v3s and hooked them up via HDMI, and the results were great. You see exactly what's on the st16 screen,telemetry and all as figured. Of course with goggles on you lose your Los so it's not the best way to fly,but they work great!
...that's cool! how do you hook them up?....via the HDMI out on the ST-16?
one more question assuming you connect via the HDMI do you loose the screen on the controller or does it stay live while the HDMI plug is connected?
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
21
Reaction score
6
Age
47
I use Dominator V3's as well. The only time you lose video on the controller is by double tapping the controller screen. You'll get full screen in the goggles, though.
 
  • Like
Reactions: humboldt 707
Joined
Apr 10, 2016
Messages
592
Reaction score
173
Age
55
...that's cool! how do you hook them up?....via the HDMI out on the ST-16?
one more question assuming you connect via the HDMI do you loose the screen on the controller or does it stay live while the HDMI plug is connected?
It stays live,and you have two screens so another person can view.Also the v3s have a built in dvr that's kinda cool. Plug the HDMI cord into the top of the st16 micro port, set your goggles to HDMI in and they light right up.
 
Joined
Apr 10, 2016
Messages
592
Reaction score
173
Age
55
I use Dominator V3's as well. The only time you lose video on the controller is by double tapping the controller screen. You'll get full screen in the goggles, though.
That is right,and if you have a DBS you have to remove it and put your stock setup back on. The v3 has to use the mini micro adapter in order to plug in,and there isn't enough room.This could be solved with a different cord.
 
Joined
Jun 5, 2016
Messages
77
Reaction score
14
Age
50
I use Dominator V3's as well. The only time you lose video on the controller is by double tapping the controller screen. You'll get full screen in the goggles, though.
thanks for the info...But I'm confused why if you do the double tap thing (where normally you get full-screen video on the st-16 screen) BUT if the goggles are plugged in to the HDMI port, and then you double tap on the st-16 screen you get the full-screen video in the goggles, but NOT the st-16?
thanks!
 
Joined
Jun 3, 2016
Messages
21
Reaction score
6
Age
47
thanks for the info...But I'm confused why if you do the double tap thing (where normally you get full-screen video on the st-16 screen) BUT if the goggles are plugged in to the HDMI port, and then you double tap on the st-16 screen you get the full-screen video in the goggles, but NOT the st-16?
thanks!
We are confused, as well :) I have seen a post that Yuneec acknowledges the issue. I'm sure it's something they can take care of in an update.
 
Joined
Jun 5, 2016
Messages
77
Reaction score
14
Age
50
I don't have the Fat Shark Goggles yet but today I plugged the HDMI from my st-16 to my TV and did the double tap to switch from regular screen to full screen with no problem and both screens stayed live...neither cut out...
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
16,661
Messages
194,224
Members
19,332
Latest member
cbs1970