Hello Fellow Yuneec Pilot!
Join our free Yuneec community and remove this annoying banner!
Sign up

Camera Connection Failed after filming.

Joined
Apr 29, 2017
Messages
5
Reaction score
2
Age
27
Location
Achterhoek, Gelderland, The Netherlands
Hello.

i have since 2 days my own Tyhpoon H Professional (with Intel) drone, but when i fly with the drone and filming somethings and stop filming the camera disconnect with the st16 controller,
with the popup: RC connecting....
WIFI connecting....

The drone goes to the home place(20m) above the ground. but wont connect.
sometimes the camera is also not vissible in the menu for connection. the distance between st16 and the drone is on that time max 25 meters.

Does anybody have the same problems? How can i fix this problem.

ps. I have the newest firmware.

Greets Tom
 

PatR

Premium Pilot
Joined
May 1, 2016
Messages
10,154
Reaction score
5,514
Location
N. California
Sounds like link is being lost. Don't aim the antennas on top of the -16 at the H. IOW, don't point them straight out. Try putting them at an angle relative to the H. If that doesn't help, try rebinding the system.
 
Joined
Apr 29, 2017
Messages
5
Reaction score
2
Age
27
Location
Achterhoek, Gelderland, The Netherlands
Hello. Thank you for your answer. normaly i point the 2 antennas in the angle of the H. and the another antenna also in the angle of the H. i will try that again, when its not working i will reset my system and trying it again.:) you will hear about it..
 
Joined
Jun 25, 2016
Messages
517
Reaction score
162
It is critically important to never power up the ST16 without the antennas attached, or you can permanently damage the transmitter circuitry.

This might explain why you are having problems connecting at such short distances.
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
17,113
Messages
199,954
Members
19,802
Latest member
Bandit